onsdag, juli 29, 2009

Badgodis från Baksjön







Idag blev det äntligen sommarväder, så därför: Bad. På bilderna: K.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Hej Erik! Jag håller på att få ett psykbryt som jag hoppas att du kan stävja. Försöker starta en pysselblogg men helt plötsligt verkar det som att blogspot har blivit totalt oförståeligt och uppfuckat. Jag vill ha massa kategorier till höger, alltså så kallade sidelement, men jag förstår inte hur man får dit nya (egenvalda) sådana. Det finns bara massa gadgets eller vad det heter och det är verkligen inte såna jag vill ha. Hjälp! Och säg inte HTML-kod för då dör jag.

/Maria Stenlund

ps. systrarnastenlund.blogspot.com is the place to be om ungefär ett halvt sekel när jag förhoppningsvis gjort klart sidan utan att få magsår.

Tack för eventuell hjälp och moraliskt stöd.

Anonym sa...

Hej igen!

Jag glömde en fråga. Hur gör man för att göra vissa ord till en direktlänk? I ett av sidelementen till höger ska det finnas en länk till vår butik men det finns inga verktyg som gör att man kan omvandla orden till en länk!

Psykbryt psykbryt!

/Maria igen

Erik Söderlund sa...

Hallå där! Men...gadgets ÄR ju sidelement. Om du väljer "gadgeten" länklista får ru enkelt ord som blir till länkar, eller är det nåt annat du e ute efter? Annars finns det lite kodgodis här om du vill länka på klassiskt vis: http://www.pageresource.com/html/linking.htm

Det där med kategorier vet jag inte hur man lägger in på blogger, men jag har ju sett folk som har det. Alltså, visst är du ute efter att du ämnestaggar inläggen som sedan hamnar under respektive kategori på högersidan?? Får la googla och undersöka...

Hehe.

Anonym sa...

Åh herregud. Nu vet jag inte längre vad jag vill. Tack för tipsen, ska försöka mig på detta igen och ta en till titt på gadgetgrejen.

/Maria