måndag, februari 11, 2008

walk.doc: följande dokument hittades lördag den 9:e februari 2008 kl 10:18, i trappuppgång 119a, Berghem, Umeå.


Tidig lördag och T är rejält tankad. Han är ett koncentrat, men som genom ett mirakel hittar han tillbaka till Berghem trots att han inte ens vet var nattklubben han varit på ligger. Nu är han hemma. Han får en delikatessesam och en gurkbit, ca 7 cm. Sedan följer en spontanlektion i boxningens grundslag och fotarbete med E, som sedan skickar honom ut på mer vandring. Och som T vandrar. Han utforskar källargångarna som Locke utforskar Lost-ön. Men han känner inte samma tillhörighet som den tidigare. Väldgntn '''
Väldigt snart hittar T en lång pinne och en hockeyklubba. Speciellt hockeyklubban är han nöjd över att erövra; han får en trygghet. Det här är bra, tänker T, nu är jag med. Han vandrar och vandrar, förbi förråd, tvättstugor, torkrum, strykrum, cykelutrymmen, plåtdörr efter plåtdörr. På vägen får han för sig att starta en Kawasaki men någon i mobilen skriker NEEEJ!!! så han gör det inte. Han känner att han gör ett genomtänkt val. Tiopl Till slut tar den långa gången som tycks sakna slut slut opch hna och han blir tvungen att ta höger, ut i friska luften. Han får en flashback som involverar Al Gore. Nu befinner han sig på Orienteringsstigen. Efter bara några steg åt vänster får han syn på det bästa hittills: reklamutdelarens kärra. Givetvis tar han den och styr den till en annan uppgång. Det känns bra och han inser att han precis kan ha gjort kvällens stora gärning.

>>>

5 kommentarer:

Nicklas sa...

It´s crazy!

Morris Schaffer sa...

hehehe..!

Anonym sa...

Hörrudu Erik. Förut, när du hade såna där snygga wallapaper i bakgrunden på bloggen - hur gjorde du för att få dit dem? Fick ju länken till supersnygga bilder men hur går man tillväga rent tekniskt?

Erik sa...

Maria: Gå in i koden och leta åt där det står body background, du hittar det i början av koden. Efter kolon skriver du:
#FFFFFF url(exakt länk till bakgrundsbilden);

Så får du det du vill ha. Har du ny blogg på gång eller vad?

Anonym sa...

Åh, tack. Ska prova det sen. Jepp, nu har jag startat ett nytt monster! :) Den här gången är det ingen åsiktsmaskin utan bara en känslobearbetningsblogg. Kika in om du vill!

www.survivaloftheweakest.blogspot.com